20
mrt 10

LR en PC The Country Riders

The Country  Riders

De rijvereniging The Country Riders is in 1947 opgericht door de heren van de Jonge Boerenstand. In 1972 is deze rijvereniging uitgebreid met een ponyclub.
Op dit moment telt de club zo'n 35 leden en heeft haar thuisbasis op Stalhouderij Kasteelsche Hof in Ooij.

De LR en PC The Country Riders is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS). Er zijn 2 verschillende mogelijkheden om lid te worden van de vereniging. Je kunt donateur worden, dan is een eigen paard of pony niet verplicht en hoef je ook geen lid te zijn van KNHS. Je kunt ook rijdend lid worden. Dan ben je ook lid van de KNHS en heb je een eigen paard of pony nodig om deel te nemen aan de officiële KNHS wedstrijden, bijvoorbeeld dressuur, springen, bixie, endurance, etc. Hiervoor kan via de club een startkaart worden aangevraagd.

Naast het rijden van officiële wedstrijden kunnen clubleden deelnemen aan alle activiteiten die door de club of Stalhouderij Kasteelsche Hof georganiseerd worden. Bijvoorbeeld de onderlinge wedstrijden, buitenritten, een filmavond, barbecue, etc. Verder worden leden via een FaceBook en WhatsApp groep op de hoogte gehouden over activiteiten, foto's, uitslagen etc.

 

Voor meer informatie en voor aanmelden kun je contact opnemen met het secretariaat.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Namens het van LR en PC The Country Riders

Secretaris Voorzitter Penningmeester
Sari Derks Joëlle van de Pas Kevin Meurs

 

Login